Receptek Levesek Hagymaleves 2

Hozzávalók

5 dkg finomliszt
1 kanál kristálycukor
1 gerezd fokhagyma
1 kanál extra szűz olívaolaj
5 dkg vaj
1 dl tejszín
1 kanál friss petrezselyem
1 mk ételízesítő
4 szál póréhagyma
dl erőleves (kockából)

Leírás

A vajat és az olívaolajat, nagy serpenyőben felforrósítjuk. Beletesszük a hagymát és kb. 20 perc alatt, aranybarnára pirítjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát és a cukrot, majd addig kevergetjük, amíg a cukor karamellizálódik. Felengedjük húslevessel és kiforraljuk. Tejszínes habarással sűrítjük, majd friss zöldhagymát aprítunk bele.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4