Receptek Desszertek Sütés nélküli Habos-ribizlis túrókrém
Hozzávalók
1 csomag vaníliás cukor
1 dl tejföl
½ darab citrom
15 dkg porcukor
25 dkg tehéntúró
3 dl növényi tejszín
20 dkg ribizli
Leírás
A ribizlit alaposan turmixoljuk le. A tejszínt kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a leturmixolt ribizlit és szép lassan elkeverjük. A túrót áttörjük és kikeverjük a tejföllel, cukorral, citromhéjjal. Ha alaposan kikevertük, hozzáadagoljuk a felvert, ribizlis tejszínhez. Óvatosan összekeverjük és poharakba töltjük. Hidegre hűtjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4