Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Tippünk:
Ha akad otthon egy mangó, mindenképp használjuk fel. Vágjuk kis kockákra és adjuk hozzá a fagyasztott gyümölcsökhöz. A mangó édes és lédús lesz a sütést követően is.Gyümölcsös finomságok Aki minden nap készít reggelit, tízórait és uzsonnát a csemetéinek, az tudja csak igazán, milyen nehéz mindig valami újjal és egészségessel előállni. A zabkásák, müzlik, palacsinták és gyümölcsszeletek mind jók, de ha kifogynánk az ötletekből továbbiakat itt talál 12 szuper megoldás, amit az egész család szeretni fog. Az egzotikus gyümölcsök a nyári vakáció hangulatát idézik. A mangót például nem csak egy finom morzsasütibe érdemes felhasználni, de a reggeli napindító gyümölcsturmixba is kiváló és akár meg is süthetjük serpenyőben némi banánnal vagy áfonyával. Nincs otthon egzotikus szárított gyümölcsünk a morzsasütihez? A szárított alma is tökéletesen alkalmas hozzá! Ha még jobb hatást szeretnénk elérni, akkor a szárított mellett használjunk friss almakockákat is, ezek isteni illatot fognak árasztani az egész konyhánkban, pláne, ha kellő mennyiségű fahéjat is használunk a süti elkészítéséhez.
Olvasszuk ki a fagyasztott gyümölcsöket.
A szárított gyümölcsöket öntsük le forró vízzel és hagyjuk puhulni, majd öntsük le róla a maradék vizet.
Keverjük össze a fagyasztott és aszalt gyümölcsöket a cukorral és a fahéjjal.
Keressünk egy megfelelő méretű tepsit és kenjük ki vajjal.
Készítsük el a magvas tésztát, gyúrjuk össze a hozzávalókat.
A cukros, fahéjas gyümölcsöt öntsük bele a tepsibe, majd borítsuk be a magvas tésztával. Süssük 25-30 percen át, 180 fokos sütőben, amíg a morzsa szép aranybarnára nem sül.
Tálaljuk melegen.