Receptek Levesek Gyümölcsleves vaníliás pudinggal

Hozzávalók

1 csomag vaníliás cukor
10 dkg kristálycukor
2 dl tejszín
1 csipet őrölt fahéj
1 csomag vaníliás pudingpor
30 dkg meggy (almával dúsíthatjuk)

Leírás

A megtisztított gyümölcsöket, kb. 2 liter vízbe tesszük a fahéjjal, majd felforraljuk. A pudingport, a tejszínnel kikeverjük csomómentesre, majd folyamatos kevergetés mellett, a leveshez öntjük. Ízesítjük ízlés szerint és pár perc alatt, készre főzzük. Alaposan leturmixoljuk és tejszínnel dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4