Egy fazékba, kb. 1-1.5 l vízbe, odateszem főzni a meggyet, hozzáöntve a befőtt levét is, majd hozzáa...
2 dl tej
10 dkg cukor
3 dkg tejszín
1 csipet őrölt fahéj
1 üveg meggybefőtt
1 tasak pudingpor
1 csipet őrölt szegfűszeg
1 üveg őszibarack
Egy fazékba, kb. 1-1.5 l vízbe, odateszem főzni a meggyet, hozzáöntve a befőtt levét is, majd hozzáadom az őszibarackot is. Fűszerezem cukorral, fahéjjal, szegfűszeggel. Mikor majdnem kész, öntök hozzá egy kis tejet, illetve tejszínnel, vagy vanília pudinggal besűrítem, egy kicsit krémes állagúra. Botmixerrel leturmixolom, majd átszűröm. Hidegen és melegen is fogyasztható. .
© 2019 tesco.hu. TESCO GLOBAL Zrt.