Hozzávalók
14 dkg liszt
½ tk sütőpor
18 dkg porcukor
½ darab narancs leve
10 dkg aszalt gyümölcs (mazsola)
5 dkg magozott meggybefőtt
6 darab tojásfehérje
6 dkg mogyoró (darált)
10 dkg aszalt szilva
Leírás
Az aszalt gyümölcsöt, a mogyorót, a lisztet és a sütőport egy tálban összekeverjük. A tojásfehérjéből nagyon kemény habot verünk, utána beletesszük a cukrot, majd a gyümölcsöt és a narancslevet, végül a lisztes keveréket. Jól elkeverjük. Margarinnal kikent őzgerinc formába öntjük. Előmelegített, 180 fokos sütőben, kb. 40 percig sütjük. Hűlni hagyjuk, utána kiborítjuk és szeleteljük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4