Hozzávalók

14 dkg liszt

½ tk sütőpor

18 dkg porcukor

½ darab narancs leve

10 dkg aszalt gyümölcs (mazsola)

5 dkg magozott meggybefőtt

6 darab tojásfehérje

6 dkg mogyoró (darált)

10 dkg aszalt szilva

Leírás

Az aszalt gyümölcsöt, a mogyorót, a lisztet és a sütőport egy tálban összekeverjük. A tojásfehérjéből nagyon kemény habot verünk, utána beletesszük a cukrot, majd a gyümölcsöt és a narancslevet, végül a lisztes keveréket. Jól elkeverjük. Margarinnal kikent őzgerinc formába öntjük. Előmelegített, 180 fokos sütőben, kb. 40 percig sütjük. Hűlni hagyjuk, utána kiborítjuk és szeleteljük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4