Receptek Előételek Hideg előételek Gyökérzöldséges krém

Hozzávalók

70 g sárgarépa
50 g zellergumó
50 g friss petrezselyem
70 g vöröshagyma
1 kanál vaj
1 kanál mustár
3 kanál natúr joghurt
mogyoróhagyma

Elkészítés

1

Reszeljük apróra az összes zöldséget.

2

Olvasszuk meg a vajat a serpenyőben és hagyjuk a zöldségeket megpuhulni.

3

Hagyjuk kihűlni, majd keverjük hozzá a mustárt és a joghurtot.

4

Sózzuk ízlés szerint, adjuk hozzá annyi mogyoróhagymát, amennyit szeretnénk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4