Receptek Előételek Hideg előételek Gyökérzöldséges krém
Hozzávalók
70 g sárgarépa
50 g zeller
50 g petrezselyem
70 g hagyma
1 kanál vaj
1 kanál mustár
3 kanál joghurt
mogyoróhagyma
Elkészítés
 alt=
1
Reszeljük apróra az összes zöldséget.
 alt=
2
Olvasszuk meg a vajat a serpenyőben és hagyjuk a zöldségeket megpuhulni.
 alt=
3
Hagyjuk kihűlni, majd keverjük hozzá a mustárt és a joghurtot.
 alt=
4
Sózzuk ízlés szerint, adjuk hozzá annyi mogyoróhagymát, amennyit szeretnénk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4