Receptek Levesek Gulyásleves
Hozzávalók
4 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
1 kg burgonya
5 darab sárgarépa
2 dl vörösbor
15 dkg zsír
1 kanál pirospaprika
7 darab zöldség
1 darab zellergumó
70 dkg sertéshús (comb)
1 tubus gulyáskrém
Leírás
A vöröshagymát felaprítom, a zsíron megdinsztelem pirosodásig, majd rárakom a felkockázott húst. Mikor fehér kérget kap, ráteszem a pirospaprikát, borsot, majoránnát, köményt, a tubus gulyáskrémet, a zöldségféléket, felöntöm vízzel és párolom. Mikor már kezd puhulni a hús, ráteszem a fokhagymát, a bort, a burgonyát. Megkóstolom, és ha még szükséges, sózom.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4