Receptek Főételek Húsos ételek Grillezett zöldségek szaftos sertéssülttel és sült kolbászkákkal/kolbászokkal

Hozzávalók

6 darab kolbász

30 dkg sertéstarja

2 darab piros kalifornia paprika

1 darab sárga kaliforniai paprika

1 darab cukkini

1 darab padlizsán

1 darab brokkoli

8 szál spárga

3 darab paradicsom

2 kanál bazsalikom

2 kanál kakukkfű

2 kanál olívaolaj

1 csipet só és bors

Elkészítés

1

A grillsütőt közepes lángon felmelegítjük.

2

Egy tálban összekeverjük a kisebb darabokra vágott zöldséget, az olajat, a bazsalikomot és a kakukkfüvet. A húst és a kolbászt is kis darabokra vágjuk. Mindent alufóliába csomagolunk és 25-30 percig grillezzük

3

Ha kész, óvatosan vegyük le róla a fóliát, hogy ne puhuljon meg túlságosan (vigyázzunk, nehogy megcsapjon a gőz).

4

A kolbász- és húsfalatokat összekeverjük a sült zöldséggel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4