Receptek Saláták Grillezett saláta kecskesajttal

Hozzávalók

2 darab nektarin
2 kanál méz
1 darab jégcsapretek
50 g kecskesajt
4 adag rukkola
20 g fenyőmag
2 kanál balzsamecet
2 kanál olívaolaj

Elkészítés

1

Mossuk meg a nektarint, vágjuk nyolc egyenlő részre. Egy tálban keverjünk össze egy evőkanál olívaolajat mézzel és öntsük a nektarinokra.

2

Grillezzük 2-3 percig.

3

Pirítsuk meg a fenyőmagot.

4

Tisztítsuk meg a rukkolát és szeleteljük fel. Tegyük egy tálba, adjuk hozzá a retket, öntsük le olívaolajjal és balzsamecettel. Alaposan keverjük össze.

5

Adjuk hozzá a nektarint és óvatosan dolgozzuk össze. Szórjuk meg kecskesajttal, fenyőmaggal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4