Receptek Saláták Grillezett saláta kecskesajttal

Hozzávalók

2 darab nektarin

2 kanál méz

1 darab retek

50 g kecskesajt

4 adag friss rukkola

20 g fenyőmag

2 kanál balzsamecet

2 kanál olívaolaj

Elkészítés

 alt=
1

Mossuk meg a nektarint, vágjuk nyolc egyenlő részre. Egy tálban keverjünk össze egy evőkanál olívaolajat mézzel és öntsük a nektarinokra.

 alt=
2

Grillezzük 2-3 percig.

 alt=
3

Pirítsuk meg a fenyőmagot.

 alt=
4

Tisztítsuk meg a rukkolát és szeleteljük fel. Tegyük egy tálba, adjuk hozzá a retket, öntsük le olívaolajjal és balzsamecettel. Alaposan keverjük össze.

 alt=
5

Adjuk hozzá a nektarint és óvatosan dolgozzuk össze. Szórjuk meg kecskesajttal, fenyőmaggal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4