Receptek Saláták Grillezett saláta kecskesajttal
Hozzávalók
2 darab nektarin
2 kanál méz
1 darab retek
50 g kecskesajt
4 adag friss rukkola
20 g fenyőmag
2 kanál balzsamecet
2 kanál olívaolaj
Elkészítés
 alt=
1
Mossuk meg a nektarint, vágjuk nyolc egyenlő részre. Egy tálban keverjünk össze egy evőkanál olívaolajat mézzel és öntsük a nektarinokra.
 alt=
2
Grillezzük 2-3 percig.
 alt=
3
Pirítsuk meg a fenyőmagot.
 alt=
4
Tisztítsuk meg a rukkolát és szeleteljük fel. Tegyük egy tálba, adjuk hozzá a retket, öntsük le olívaolajjal és balzsamecettel. Alaposan keverjük össze.
 alt=
5
Adjuk hozzá a nektarint és óvatosan dolgozzuk össze. Szórjuk meg kecskesajttal, fenyőmaggal.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4