Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Mossuk meg alaposan a halat, távolítsuk el a pikkelyeket és itassuk fel róla a nedvességet. A citromot is mossuk meg és vágjuk szeletekre. Keverjük össze a fűszereket a sóval, majd szórjuk meg vele a hal mindkét oldalát.
Tegyük a vajat a halra.
Tegyük a citromszeleteket is a halra.
Grillezzük mindkét oldalát 10 percig.
Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra. Mossuk meg a burgonyát és szeleteljük fel. Egy tálban keverjük össze az olívaolajat, a citrom levét, a rozmaringot, sót és fűszereket.
Öntsük a keveréket a burgonyákra. Tegyük a szeleteket egy serpenyőre, majd 15-20 percig süssük őket. Ezután keverjük össze vajjal és egy citrom lereszelt héjával. Tálaljuk petrezselyemzölddel.