Receptek Főételek Hal Grillezett fűszeres tonhal

Hozzávalók

1 ízlés szerint tengeri só
2 gerezd fokhagyma
2 kanál étolaj
1 ízlés szerint őrölt fekete bors
1 kanál mustár
1 tk majoranna
1 tk citromlé
1 tk ételízesítő
70 dkg tonhal

Leírás

Előkészítése: A grillsütő rácsát beolajozzuk, a sütőt előmelegítjük. Közben az összes fűszert, a zúzott fokhagymát és az olajat, mustárt, ketchupot mártássá keverjük. A tonhalat felszeleteljük. Elkészítése: A halszeleteket a grillsütő rácsára fektetjük és bekenjük a fűszeres keverékkel. 5-6 perc múlva megfordítjuk és a másik oldalát is bekenjük. További 5-6 percnyi sülés után, tálalhatjuk. Amíg a hal sül, készítsünk burgonyapürét hozzávaló köretként. Fűszeres tejfölt kínáljunk még mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4