Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Vágjuk apróra a hagymát, a fokhagymát pedig nyomóval zúzzuk össze.
Adjuk hozzá az olajat…
…az összes fűszert és a sót.
Adjuk hozzá a tojást és alaposan keverjük össze.
Keverjük hozzá a darált húst is, majd pihentessük egy rövid ideig.
Gyúrjunk a masszából kisebb golyókat és szúrjuk a kis nyársakra.
Grillezzük, míg minden oldala aranybarna nem lesz, vagy süssük meg 180 fokon kb. 15 perc alatt. Tipp: Tálaljuk zöldségsalátával. Vágjunk össze különböző zöldségeket, öntsünk rá olívaolajat, majd fűszerezzük sóval, borssal.