Hozzávalók
500 g borda
1 fej hagyma
2 kanál víz
2 kanál olaj
450 g ketchup
80 g barna cukor
3 gerezd fokhagyma
15 ml almaecet
1 kanál paradicsomszósz
1 kanál worchester (szósz)
1 tk cayenne-i bors
1 tk mustár
2 tk bors
Elkészítés
 alt=
1
Keverjük össsze egy tálban az összes hozzávalót.
 alt=
2
Mossuk meg a bordát, itassuk fel róla a nedvességet és távolítsuk e a hártyás részeket. Kenjük rá az összekevert pácot, majd hagyjuk a hűtőben éjszakára.
 alt=
3
Grillezzük kb. egy órán keresztül. A húsnak nem szabad kiszáradnia, viszont jól át kell sülnie.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4