Hozzávalók

500 g sertés oldalas
1 fej vöröshagyma
2 kanál víz
2 kanál étolaj
450 g ketchup
80 g barna cukor
3 gerezd fokhagyma
2 kanál almaecet
1 kanál paradicsomszósz
1 kanál Worcester szósz
1 tk őrölt cayenne bors
1 tk mustár
2 tk őrölt fekete bors

Elkészítés

1

Keverjük össsze egy tálban az összes hozzávalót.

2

Mossuk meg a bordát, itassuk fel róla a nedvességet és távolítsuk e a hártyás részeket. Kenjük rá az összekevert pácot, majd hagyjuk a hűtőben éjszakára.

3

Grillezzük kb. egy órán keresztül. A húsnak nem szabad kiszáradnia, viszont jól át kell sülnie.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4