Receptek Főételek Húsos ételek Grillezett borda tejszínes tésztával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
1 csipet szárított kakukkfű
8 szelet sertéskaraj
1 csomag fusilli
1 kanál pesto
10 gerezd fokhagyma

Leírás

A sertéskarajt pestoval bedörzsöljük és kakukkfűvel megszórjuk és olajban érleljük, 2-3 napot. A tésztát kifőzzük és melegen tartjuk. A fokhagymát olívaolajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a tésztát és nyakon öntjük tejszínnel, majd fűszerezzük. A sertéskarajokat grillen megsütjük. A sült húsokat, a meleg tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4