Hozzávalók

3 darab paradicsom
½ darab citrom
1 fej lilahagyma
1 darab kígyóuborka
20 dkg fekete olívabogyó
25 dkg feta sajt (görög)
½ dl extra szűz olívaolaj

Leírás

Az uborkát és paradicsomot falatnyi kockára vágjuk, a hagymát félbe vágjuk, majd felszeleteljük, az olívabogyót. Ha nagyobb, félbe vágjuk, ha kisebb, egészben hagyjuk. Egy tálban, lazán, hogy ne törjön, összeforgatjuk a zöldségeket az olívaolajjal, citromlével és oreganóval. A kitálalt salátára, fektetünk egy vastag szelet, lágy feta sajtot, amire egy kis olívaolajat csepegtetünk. Azért jó egészben a salátára tálalni a sajtot, mert így nem folyósodik, nem épül bele a salátába, az egész étel sokkal szebb lesz.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4