Receptek Előételek Görög joghurtpesto

Hozzávalók

25 dkg görög joghurt
1 kávéskanál szárított oregánó
1 kávéskanál szárított kakukkfű
Pesto
2 kanál fenyőmag
1 kanál dió
1 csipet
4 kanál olívaolaj
1 csokor friss petrezselyem
3 gerezd fokhagyma

Elkészítés

1

A pesto összes hozzávalóját robotgépben összeturmixoljuk.

2

Egy tálban összekeverjük a joghurtot a pestóval, sózzuk, borsozzuk, és legalább 20 percre hűtőszekrénybe tesszük.

3

A kész szószt friss oregánóval vagy bazsalikommal is megszórhatjuk. Nagyon finom pita kenyérrel, paprikával, olajbogyóval, héjában sült krumplival, édesburgonyával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4