Receptek Saláták Gombasali

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet kristálycukor
4 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
10 dkg vöröshagyma
1 kk citromlé
1 kg csiperkegomba
1 üveg paradicsomszósz

Leírás

A hagymát apróra vágjuk, a gombát pedig legyaluljuk, vagy nagyon vékony szeletekre vágjuk. Az olajban, a hagymát világosra pirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát. Ekkor történik a fűszerezés is; sózzuk, borsozzuk, megszórjuk cukorral és citromlevet csöpögtetünk rá. Addig pároljuk, míg a gomba összes leve elillan, ekkor hozzáadjuk a paradicsomszószt. Még néhány percig együtt pároljuk őket, megkóstoljuk, és ha kell, utólag is ízesítjük. Megszabadítjuk a babérlevelektől, majd jól behűtve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4