Receptek Saláták Gombasali
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 csipet cukor
4 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
10 dkg hagyma
1 kk citromlé
1 kg gomba
1 üveg paradicsomszósz
Leírás
A hagymát apróra vágjuk, a gombát pedig legyaluljuk, vagy nagyon vékony szeletekre vágjuk. Az olajban, a hagymát világosra pirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát. Ekkor történik a fűszerezés is; sózzuk, borsozzuk, megszórjuk cukorral és citromlevet csöpögtetünk rá. Addig pároljuk, míg a gomba összes leve elillan, ekkor hozzáadjuk a paradicsomszószt. Még néhány percig együtt pároljuk őket, megkóstoljuk, és ha kell, utólag is ízesítjük. Megszabadítjuk a babérlevelektől, majd jól behűtve tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4