Receptek Levesek Gombasaláta szerecsendióval

Hozzávalók

1 kk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 darab vöröshagyma

2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 darab citrom leve

1 kk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 kk kristálycukor

1 kk kakukkfű

1 dl fehérbor

1 darab babérlevél

40 dkg gomba

3 kanál ketchup

1 kk szerecsendió

Leírás

A finomra szeletelt vöröshagymát olajban megfonnyasztjuk. Hozzátesszük a gerezdekre vágott, megtisztított gombát, és 10 percig fedő alatt pároljuk. Felöntjük a borral, hozzátesszük a ketchupot, citromlevet, babérlevelet, kakukkfüvet, a reszelt szerecsendiót, és 5 percig tovább pároljuk. Jól lehűtve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4