Receptek Levesek Gombasaláta szerecsendióval
Hozzávalók
1 kk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 darab vöröshagyma
2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 darab citrom leve
1 kk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 kk kristálycukor
1 kk kakukkfű
1 dl fehérbor
1 darab babérlevél
40 dkg gomba
3 kanál ketchup
1 kk szerecsendió
Leírás
A finomra szeletelt vöröshagymát olajban megfonnyasztjuk. Hozzátesszük a gerezdekre vágott, megtisztított gombát, és 10 percig fedő alatt pároljuk. Felöntjük a borral, hozzátesszük a ketchupot, citromlevet, babérlevelet, kakukkfüvet, a reszelt szerecsendiót, és 5 percig tovább pároljuk. Jól lehűtve tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4