Receptek Előételek Meleg előételek Gombasaláta svéd módra
Hozzávalók
1 tk cukor
2 fej vöröshagyma
3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
½ darab citrom leve
1 mk kakukkfű (őrölt)
2 darab babérlevél
50 dkg gomba (csiperke)
2 darab paradicsomkonzerv (140 gramm)
Leírás
A gombát megtisztítom, gyorsan megmosom, gerezdekre vágom. A finomra vágott vöröshagymát az olajon megpárolom, majd hozzáadom a paradicsompürét, kakukkfüvet, babérlevelet, a szűrt citromlevet, valamint a gerezdekre vágott gombát. Mérsékelt tűzön párolom. A gomba elegendő levet enged, ne rontsuk el vízzel! Pár perccel a főzés befejezése előtt adom hozzá a sót és a cukrot. Ha kész (kb. 10 perc, ne főzzük szét a gombát, maradjon roppanós), hagyom kihűlni. Akinek túl savanykás lenne, adhat hozzá ketchupot.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4