Receptek Saláták Gombasaláta olajbogyóval

Hozzávalók

1 fej vöröshagyma

10 dkg sajt (márványsajt)

2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 tk Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

1 kanál citromlé

1 pohár 20%-os tejföl

50 dkg gomba

2 kanál olajbogyó

1 kh borsmenta (őrölt, szárított)

Leírás

A gombát megtisztítom, majd szeletekre vágom. Kevés forrásban lévő, sós vízbe dobom, 5 percnyi főzés után leszűröm és kihűtöm. A vöröshagymát megtisztítom és vékony karikákra vágva megsózom. A mártáshoz, az olajat elkeverem a citromlével, tejföllel, mustárral, sóval, borssal, mentával és 2-3 ek. gombalével. A hagymát, 10 perc múlva hozzákeverem a mártáshoz, hozzáadom a már kihűlt gombát, a finomra vágott, kimagozott olajbogyót, végül belekeverem a reszelt márványsajtot is. Jól behűtve kínálom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4