Receptek Saláták Gombasaláta olajbogyóval
Hozzávalók
1 fej vöröshagyma
10 dkg sajt (márványsajt)
2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 tk Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
1 kanál citromlé
1 pohár 20%-os tejföl
50 dkg gomba
2 kanál olajbogyó
1 kh borsmenta (őrölt, szárított)
Leírás
A gombát megtisztítom, majd szeletekre vágom. Kevés forrásban lévő, sós vízbe dobom, 5 percnyi főzés után leszűröm és kihűtöm. A vöröshagymát megtisztítom és vékony karikákra vágva megsózom. A mártáshoz, az olajat elkeverem a citromlével, tejföllel, mustárral, sóval, borssal, mentával és 2-3 ek. gombalével. A hagymát, 10 perc múlva hozzákeverem a mártáshoz, hozzáadom a már kihűlt gombát, a finomra vágott, kimagozott olajbogyót, végül belekeverem a reszelt márványsajtot is. Jól behűtve kínálom.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4