Receptek Főételek Hal Gombás-tejszínes halragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 gerezd fokhagyma
1 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 darab petrezselyem
20 dkg gomba
2 dl főzőtejszín
10 dkg krémsajt
40 dkg halfile
Leírás
Az olajat felmelegítettem, és beletettem az aprított fokhagymát, a felcsíkozott húst és a felszeletelt gombát. Pár perc alatt összesütöttem, hozzáadtam a fűszereket, és felöntöttem a tejszínnel. Felforraltam, hozzákevertem a felaprított petrezselymet, majd pár perc alatt összefőztem. Belekevertem sajtot, sóztam-borsoztam. Frissen aprított petrezselyemmel megszórva, csigatésztával tálaltam.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4