Receptek Főételek Húsos ételek Gombás-tejszínes csirke

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
0.3 l tejszín
30 dkg csirkemell
30 dkg csiperkegomba

Leírás

Kevés olajon megpirítjuk a vöröshagymát, majd a fokhagymát is. A csirkemellfilét felaprítjuk kis darabokra, és rárakjuk a hagymára. Fehéredésig sütjük, majd rátesszük a felszeletelt gombát. A gomba sok lét ereszt, és hamar megfő. Mikor már majdnem kész, ráöntjük a tejszínt és beleaprítunk petrezselymet. Összerotyogtatjuk, és kész is van. Köretnek tészta vagy rizs kiváló.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4