Receptek Főételek Húsos ételek Gombás-tejfölös pörkölt
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 dl tejföl
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
20 dkg hagyma
1 csipet majoranna
1 csokor fehérbors
30 dkg gomba
2 kanál pirospaprika
1 csipet ételízesítő
1 kg sertéshús
3 kanál átszitált liszt
Leírás
Először is a hagymát megdinszteljük étolajban, majd ha a hagyma megpirult, beletesszük a húst, amit felvágtunk. Ezt követően, beleteszünk egy kevés őrölt pirospaprikát, és felöntjük vízzel. Ha ez megvan, megvárjuk míg a hús félig megfő, és beletesszük a gombát, majd készre főzzük. Tejfölös habarással sűrítjük, melynek készítése: liszt, tejföl, víz. Beletesszük a gombapörköltbe, és várunk 3-4 percet.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4