Receptek Főételek Húsos ételek Gombás-tejfölös pörkölt

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 dl tejföl

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

20 dkg hagyma

1 csipet majoranna

1 csokor fehérbors

30 dkg gomba

2 kanál pirospaprika

1 csipet ételízesítő

1 kg sertéshús

3 kanál átszitált liszt

Leírás

Először is a hagymát megdinszteljük étolajban, majd ha a hagyma megpirult, beletesszük a húst, amit felvágtunk. Ezt követően, beleteszünk egy kevés őrölt pirospaprikát, és felöntjük vízzel. Ha ez megvan, megvárjuk míg a hús félig megfő, és beletesszük a gombát, majd készre főzzük. Tejfölös habarással sűrítjük, melynek készítése: liszt, tejföl, víz. Beletesszük a gombapörköltbe, és várunk 3-4 percet.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4