Receptek Főételek Húsos ételek Gombás szűzragu pennével
Hozzávalók
2 mk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 dkg vöröshagyma
10 dkg vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
3 dl tejszín
1 csipet petrezselyemzöld (finomra vágva)
25 dkg gomba
60 dkg sertéshús (szűzpecsenye)
Leírás
Egy Pyrex Slowcook edényre lesz szükségünk, melyben felolvasztjuk a vajat. Rárakjuk a finomra vágott vöröshagymát. Sózzuk és alaposan lepirítjuk. Rárakjuk a felkockázott szűzpecsenyét. Összepirítjuk, fűszerezzük. 15 percig pároljuk, majd rárakjuk a kockára vágott gombát. Fedő alatt pároljuk, 25-30 percig, alacsony hőmérsékleten. Ha minden megpuhult, tejszínnel felöntjük és kiforraljuk. Penne tésztával kínáljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4