Receptek Főételek Húsos ételek Gombás-szójás csirke

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
50 dkg csirkemell
10 dkg vöröshagyma
1 dl szójaszósz
30 dkg csiperkegomba
1 csipet borsikafű
2 kanál finomliszt

Leírás

A csirkemellet csíkokra vágjuk, és kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát és hagymát. Alaposan összepirítjuk, meglocsoljuk szójaszósszal, és megszórjuk liszttel. Felengedjük vízzel, és kiforraljuk. Alaposan fűszerezzük, és 5 perc alatt készre főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4