Receptek Főételek Húsos ételek Gombás pirított csirke
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
4 darab csirkemellfilé
4 dl tejszín
40 dkg gomba
10 dkg átszitált liszt
1 csipet finomra vágott zöldpetrezselyem
Leírás
Elsőnek a csirkemelleket lisztbe mártjuk és felmelegített olajban, pirosra sütjük. Felkockázzuk és félrerakjuk. Az olajon megfuttatjuk a felaprított hagymát és gombát. Megszórjuk egy kevés liszttel és felengedjük tejszínnel. Kiforraljuk és hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4