Receptek Főételek Húsos ételek Gombás pacalpörkölt
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 dkg füstölt szalonna
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 fej hagyma
1 csipet majoranna
3 darab babérlevél
1 csipet őrölt kömény
10 darab gomba
3 kanál pirospaprika
1 kg pacal
3 gerezd áttört fokhagyma
Leírás
A hagymát a szalonnazsíron sárgára pirítom, rászórom a paprikát, majd a felcsíkozott pacalt. Megkeverem, majd mindig kevés vizet aláöntve, sót belekeverve felteszem főni. Mikor félig megpuhult, beleteszem a zúzott fokhagymát és a törött borsot. Tetszés szerint fűszerezem. Az utolsó fél órában beleteszem a gombát, és lassú tűzön puhára párolom. Puha kenyérrel tálalom.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4