Receptek Főételek Húsos ételek Gombás pacalpörkölt

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg füstölt szalonna

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 fej hagyma

1 csipet majoranna

3 darab babérlevél

1 csipet őrölt kömény

10 darab gomba

3 kanál pirospaprika

1 kg pacal

3 gerezd áttört fokhagyma

Leírás

A hagymát a szalonnazsíron sárgára pirítom, rászórom a paprikát, majd a felcsíkozott pacalt. Megkeverem, majd mindig kevés vizet aláöntve, sót belekeverve felteszem főni. Mikor félig megpuhult, beleteszem a zúzott fokhagymát és a törött borsot. Tetszés szerint fűszerezem. Az utolsó fél órában beleteszem a gombát, és lassú tűzön puhára párolom. Puha kenyérrel tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4