Receptek Főételek Hal Gombás harcsapaprikás
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 kanál liszt
2 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom
5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 fej hagyma
5 fej gomba
2 kanál pirospaprika
3 gerezd áttört fokhagyma
80 dkg harcsa filé
Leírás
A halhúst egyforma nagyságú, nagyobb kockákra vágjuk. Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, majd kevés vízzel felengedjük. Beletesszük az összevágott halhúst, a paradicsomot, a cikkekre vágott gombát, a zúzott fokhagymát és megsózzuk. Amikor a halhús puhára párolódott, tejfeles habarással sűrítjük és még 1-2 percig, mérsékelt tűzön forraljuk. Külön kifőzött galuskával kínáljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4