Receptek Főételek Hal Gombás halragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 dl tejföl
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 fej hagyma
10 dkg zsír
15 dkg gomba
1 csipet ételízesítő
15 dkg vargánya gomba
60 dkg halfile
2 kanál átszitált liszt
1 marék zöldfűszer
Leírás
A gombát vágjuk apróra, és hagymás zsíron pároljuk meg, a fűszerekkel. Ha megpárolódott, akkor adjuk hozzá a kockára vágott halfilét, és pároljuk össze. 5 perc után, szórjuk meg liszttel, és engedjük fel kevés vízzel. Forraljuk ki, majd tejföllel dúsítsuk. Tetszőleges körettel tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4