Receptek Főételek Hal Gombás halragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 dl tejföl

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 fej hagyma

10 dkg zsír

15 dkg gomba

1 csipet ételízesítő

15 dkg vargánya gomba

60 dkg halfile

2 kanál átszitált liszt

1 marék zöldfűszer

Leírás

A gombát vágjuk apróra, és hagymás zsíron pároljuk meg, a fűszerekkel. Ha megpárolódott, akkor adjuk hozzá a kockára vágott halfilét, és pároljuk össze. 5 perc után, szórjuk meg liszttel, és engedjük fel kevés vízzel. Forraljuk ki, majd tejföllel dúsítsuk. Tetszőleges körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4