Receptek Főételek Hal Gombás halragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 dl tejszín
1 fej hagyma
3 kanál szójaszósz
30 dkg gomba
80 dkg halfile
3 gerezd áttört fokhagyma
Leírás
A hagymát finomra vágjuk és vajon megpirítjuk, egy pici sóval. Rárakjuk a gombát és megpároljuk. Fűszerezzük, majd a felaprított halat is rátesszük és meglocsoljuk szójaszósszal. Tejszínnel felöntjük és kiforraljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4