Receptek Gyerekmenü Főételek Gombás édesburgonya

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
1 csipet friss petrezselyem
20 dkg csiperkegomba
2 darab édesburgonya

Leírás

Az édesburgonyát felkockázzuk és leforrázzuk. Vajon átfuttatjuk és rászórjuk a gombát. Összepirítjuk és fűszerezzük. Liszttel megszórjuk, majd ha megpuhult, felöntjük vízzel. Kiforraljuk, majd visszaforraljuk és pár csepp tejszínt adunk hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4