Receptek Főételek Húsos ételek Gombás-csirkés rizottó

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

5 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

50 dkg csirkemellfilé

40 dkg rizs

30 dkg gomba

1 csipet ételízesítő

1 marék zöldfűszer

1 kk finomra vágott zöldpetrezselyem

Leírás

A csirkemellet és a gombát vágjuk kockára. A rizst hagyományos módon pároljuk meg. Olajon pirítsuk meg a csirkemellet, és alaposan fűszerezzük. Adjuk hozzá a gombát, és addig pirítsuk, míg a leve el nem párolog. Ekkor keverjük bele a rizst és a finomra vágott zöldfűszereket. Sajttal megszórva tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4