Receptek Főételek Húsos ételek Gombás csirkemell

Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma

2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

2 szál újhagyma

1 dl tejszín

4 darab csirkemell

10 dkg gomba (csiperke)

½ kk pirospaprika

1 kk keményítő

1,5 dl tyúkhúsleves (1/2 leveskockából)

½ kk kapor

Leírás

A gombát felszeleteljük, az újhagymát vékony karikákra vágjuk, a fokhagymát felaprítjuk. A húst alaposan megsózzuk, borsozzuk. Forró olajban, nagy lángon, körös-körül barnára sütjük. Kiszedjük, lefedve melegen tartjuk. A gombát, az újhagymát, a fokhagymát a kaporral és a paprikát, a visszamaradt olajban, közepes lángon, állandóan kevergetve, kb. 3 percig pirítjuk. Az étkezési keményítőt, a húslevessel simára keverjük, a gombához öntjük és néhány percig forraljuk, majd sózzuk, borsozzuk. Tejszínnel dúsítjuk. A húst tányérokra szedjük és a mártással leöntve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4