Receptek Főételek Húsos ételek Gombás csirkemell
Hozzávalók
2 gerezd fokhagyma
2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
2 szál újhagyma
1 dl tejszín
4 darab csirkemell
10 dkg gomba (csiperke)
½ kk pirospaprika
1 kk keményítő
1,5 dl tyúkhúsleves (1/2 leveskockából)
½ kk kapor
Leírás
A gombát felszeleteljük, az újhagymát vékony karikákra vágjuk, a fokhagymát felaprítjuk. A húst alaposan megsózzuk, borsozzuk. Forró olajban, nagy lángon, körös-körül barnára sütjük. Kiszedjük, lefedve melegen tartjuk. A gombát, az újhagymát, a fokhagymát a kaporral és a paprikát, a visszamaradt olajban, közepes lángon, állandóan kevergetve, kb. 3 percig pirítjuk. Az étkezési keményítőt, a húslevessel simára keverjük, a gombához öntjük és néhány percig forraljuk, majd sózzuk, borsozzuk. Tejszínnel dúsítjuk. A húst tányérokra szedjük és a mártással leöntve tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4