Receptek Főételek Húsos ételek Gombás csirkedarabok
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
50 dkg csirkemellfilé
2 dl tejszín
1 fej hagyma
1 csipet fehérbors
20 dkg gomba
1 csésze ételízesítő
10 dkg póréhagyma
3 kanál átszitált liszt
1 marék finomra vágott zöldpetrezselyem
Leírás
Az apróra vágott hagymát a vajon megfonnyasztom, majd ráteszem a vékony csíkokra vágott húst. Erős tűzön, rövid ideig együtt pirítom. Ezután beleteszem a vékonyra vágott gombát. Sóval, borssal ízesítem. Ha kell, egy kevés vizet öntök alá, és puhára párolom. A tejszínben elkeverem a lisztet, és a húsra öntöm. Jól összeforralom, majd 1 csokor apróra vágott petrezselymet is belekeverek. Párolt rizzsel, vagy tésztával tálalom.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4