Receptek Főételek Tészta Gombapaprikás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab paradicsom
5 kanál étolaj
2 dl tejszín
1 darab zöldpaprika
2 fej vöröshagyma
1 csomó szárított kakukkfű
1 csipet őrölt fehérbors
50 dkg csiperkegomba
3 kanál őrölt pirospaprika

Leírás

A hagymát felaprítjuk, majd kevés olajon elkezdjük megpirítani. Ha megpirult, adjuk hozzá a kockára vágott paprikát és paradicsomot. Ha összepirultak, akkor megszórjuk pirospaprikával és felengedjük vízzel. Ha elfőtte a levét, akkor engedjük fel vízzel és főzzük szét a hagymát. Közben forró, sós vízben főzzük ki a tésztát. Aprítsuk fel a gombát és rakjuk rá a pörköltalapra, keverjük össze és kevés vízzel pároljuk meg a gombát. Közben fűszerezzük. Miután megpárolódott a gomba, habarjuk be tejszínnel és már tálalhatjuk is a forró tésztával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4