Receptek Levesek Gombaleves zellerrel, karalábéval
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 kanál liszt
1 fej vöröshagyma
2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
3 darab sárgarépa
6 darab gomba (csiperke)
2 kanál pirospaprika
2 darab fehérrépa
1 cikk zellergumó
1 cikk karalábé
1 marék snidling
Leírás
Olajon üvegesre pirítjuk a finomra vágott hagymát, megdinszteljük rajta a karikákra vágott zöldségeket, majd sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük. Megszórjuk liszttel, jól elkeverjük és felengedjük vízzel, majd takarékon főzzük. A felszeletelt gombát akkor tesszük hozzá, amikor a zöldség kezd puhulni. Készre főzzük, finomra vágott snidlinggel tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4