Receptek Levesek Gombaleves szalonnával

Hozzávalók

20 g liszt

1,25 l víz

2 dl tejföl

1 gerezd fokhagyma

150 g burgonya

20 dkg vegyes zöldség

150 g gomba

30 g szalonna (füstölt)

Leírás

A felszeletelt gombát és a kockára vágott burgonyát, egy babérlevéllel együtt a vízben megfőzzük. Kockára vágott, megolvasztott szalonnával, világos rántást készítünk, majd hozzáadjuk a reszelt fokhagymát. Kicsit pirítjuk, majd berántjuk vele a levest. Megborsozzuk, végül a liszttel elhabart tejfölt adjuk hozzá és felfőzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4