Receptek Levesek Gombaleves borssal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
1 l húsleves alaplé (alaplé)
50 dkg csiperkegomba (barna)
10 dkg vaj

Leírás

A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A hagymát felkockázzuk és a gombával együtt megpirítjuk. Felöntjük a húsleves alaplével és fűszerezzük sóval, borssal, petrezselyemzölddel. Ha a gomba megfőtt, liszttel sűrítjük. Alaposan leturmixoljuk és tejszínnel dúsítjuk. Friss majorannával és kakukkfűvel is finom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4