Receptek Levesek Gombaleves borssal
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 fej vöröshagyma
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 dl tejszín
1 l húsleves (alaplé)
50 dkg gomba (csiperke, barna)
10 dkg teavaj
Leírás
A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A hagymát felkockázzuk és a gombával együtt megpirítjuk. Felöntjük a húsleves alaplével és fűszerezzük sóval, borssal, petrezselyemzölddel. Ha a gomba megfőtt, liszttel sűrítjük. Alaposan leturmixoljuk és tejszínnel dúsítjuk. Friss majorannával és kakukkfűvel is finom.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4