Receptek Levesek Gombakrémleves hagymásan

Hozzávalók

1 kanál liszt

1 l víz

2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

2,5 dl tejszín

1 fej hagyma

2 darab leveskocka

30 dkg gomba

Leírás

A hagymát és a gombát apróra vágjuk. A hagymát üvegesre pároljuk az olajon. A gombát is rádobjuk és lefedve, kicsit megsózva, azt is puhára pároljuk. Meghintjük a liszttel, ráöntjük a tejszínt és botmixerrel összeturmixoljuk. Felöntjük a vízzel és belemorzsoljuk a leveskockákat. Sok-sok borssal, esetleg még egy pici sóval ízesítjük. Felforraljuk és sűrűsödésig főzzük. Tálaláskor megszórjuk friss petrezselyemmel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4