Receptek Levesek Gombakrémleves borsozva

Hozzávalók

1 kanál liszt

7 dl víz

1 fej vöröshagyma

2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

2 darab leveskocka

1 csomag petrezselyemzöld

25 dkg gomba (csiperke)

2 dl főzőtejszín

Leírás

A hagymát megtisztítjuk, kockára vágjuk és egy lábasban, kevés olajon üvegesre pirítjuk. Rátesszük a megtisztított, megmosott, felszeletelt gombát és 4-5 perc alatt, puhára pároljuk. Megszórjuk a liszttel és hozzákeverjük a tejszínt, majd botmixer vagy turmixgép segítségével, krémesre turmixoljuk az egészet. Hozzáöntjük a vizet, erőleveskockával és borssal fűszerezzük, majd jól átforraljuk. Tálalás előtt, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4