Receptek Desszertek Sütést igénylő Glutén- és lisztmentes mandulatorta

Hozzávalók

1 csésze őrölt mandula

4 darab tojás

1 csésze cukor

1 kanál citromlé

1 kevés vaj

A dekorációhoz

1 kevés porcukor

1 kevés szeletelt mandula

Elkészítés

1

Melegítsük elő a sütőt 175 fokra, a sütőformát kenjük ki vajjal.

2

Verjük fel a tojásokat a cukorral.

3

Adjuk hozzá az őrölt mandulát, a citromlevet, majd alaposan keverjük össze.

4

Öntsük az egészet a sütőformába, süssük 30 percig.

5

Sütés után hagyjuk hűlni 15 percig, majd vegyük ki a sütőformából.

6

Díszítsük a tetejét porcukorral és szeletelt mandulával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4