Receptek Gyerekmenü Előételek Glutén- és laktózmentes mini lepények
Hozzávalók
2 csésze mandula liszt
1 tk
1 tk sütőpor
1 csésze kókuszolaj (olvasztott)
1,5 tk víz
1 darab tojás
½ darab vöröshagyma (felkockázva)
1 gerezd fokhagyma
2 marék bébispenót
½ csésze szárított paradicsom
½ csésze olajbogyó (apróra vágva)
4 darab tojás
2 kanál tej
Elkészítés
 alt=
1
Melegítsük a sütőt 200 fokra és béleljünk ki szilikon muffinformákat sütőpapírral.
 alt=
2
Keverjük össze egy tálkában a mandulalisztet és a sütőport, ízesítsük sóval. Adjunk hozzá kókuszolajat, vizet, tojást, majd kézzel gyúrjuk sima tésztává.
 alt=
3
Töltsük meg a sütőformákat 0,5 centiméter vastagon, süssük 10 percig.
 alt=
4
Amíg sülnek a lepények, vágjuk fel és pirítsuk meg a hagymát.
 alt=
5
Adjuk hozzá a fokhagymát és a bébispenótot, majd kis lángon jól keverjük el benne a szárított paradicsomot és az olajbogyót.
 alt=
6
Kavarjuk össze egy másik tálkában a tojást, a növényi tejet illetve egy kis élesztőt.
 alt=
7
Öntsük a kész tésztára a zöldséges, utána a tojásos keveréket.
 alt=
8
Süssük 30 percig.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4