Receptek Főételek Húsos ételek Gesztenyével töltött csirkemell

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

4 darab csirkemellfilé

1 dl tejszín

1 kg fehérrépa

20 dkg bacon

1 marék snidling

30 dkg gesztenye

Leírás

A fehérrépát felszeleteljük, és sós vízben puhára főzzük. Ha megfőtt, szűrjük le. Közben a csirkemelleket szúrjuk fel, és nyomkodjuk bele a gesztenyeszemeket. Sózzuk és borsozzuk, majd tekerjük be baconnel. Melegítsük fel a serpenyőt, és rakjunk bele kevés olajat, majd egyenletes hő alatt, süssük meg a csirkemellet. Akár tepsibe is rakhatjuk, és sütőben, alufóliával letakarva is süthetjük. A leszűrt fehérrépát rakjuk bele egy háztartási gépbe, majd pürésítsük le vajjal, tejszínnel és snidlinggel. A felszeletelt gesztenyés csirkemell mellé, rakjunk a snidlinges fehérrépa püréből.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4