Receptek Levesek Gesztenyés burgonyakrémleves
Hozzávalók
6 darab burgonya
1 darab hagyma
2 csomag gesztenye (előfőzött)
250 ml főzőkrém
2 csipet
4 szelet kis bacon
1 adag kömény
1 adag őrölt fekete bors
1 adag kakukkfű
1 kanál olaj
Elkészítés
1
Főzzük meg a hagymát és 5 db burgonyát. A hatodik burgonyát vágjuk szeletekre. Dinszteljük olajban a hagymát, adjuk hozzá a burgonyát, sót, borsot, majd keverjük össze. Öntsünk rá vizet, főzzük 10-15 percig.
2
Adjuk a burgonyához a gesztenyét.
3
Főzzük fel, majd alaposan keverjük össze. Adjuk hozzá a kakukkfüvet és sót, borsot.
4
Süssük meg a bacont.
5
Olajban süssük ki a szeletekre vágott burgonyát. Tálaljuk a levessel és a baconnel.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4