Receptek Levesek Gesztenyés burgonyakrémleves

Hozzávalók

6 darab burgonya
1 darab vöröshagyma
2 csomag gesztenye (előfőzött)
250 ml főzőkrém
2 csipet
4 szelet bacon szalonna
1 adag őrölt kömény
1 adag őrölt fekete bors
1 adag szárított kakukkfű
1 kanál étolaj

Elkészítés

1

Főzzük meg a hagymát és 5 db burgonyát. A hatodik burgonyát vágjuk szeletekre. Dinszteljük olajban a hagymát, adjuk hozzá a burgonyát, sót, borsot, majd keverjük össze. Öntsünk rá vizet, főzzük 10-15 percig.

2

Adjuk a burgonyához a gesztenyét.

3

Főzzük fel, majd alaposan keverjük össze. Adjuk hozzá a kakukkfüvet és sót, borsot.

4

Süssük meg a bacont.

5

Olajban süssük ki a szeletekre vágott burgonyát. Tálaljuk a levessel és a baconnel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4