Receptek Főételek Húsos ételek Fűszeres velőgombóc
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 darab Tesco Finest friss tojás
2 darab zsemle
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
3 dl tejszín
20 dkg zsemlemorzsa
1 l húsleves
1 csipet ételízesítő
3 kanál átszitált liszt
1 kanál finomra vágott zöldpetrezselyem
30 dkg velő
Leírás
A zsemlét, a velőt, a petrezselyemzöldet, a tojásokat, a zsemlemorzsát és a fűszereket összekeverjük. Vizes kézzel, diónyi gombócokat formálunk, amit a vajban pirított snidlingbe hempergetünk és a forrásban lévő levesbe főzzük. Behabarjuk a liszttel és tejszínnel dúsítjuk a mártást.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4