Hozzávalók

20 dkg cukor

1 csipet fahéj

1 csomag zselatin

1 l vörösbor

1 csipet szegfűszeg

1 rúd vanília

1 kg szilva

Leírás

A szilvákat magozzuk ki. A bort forraljuk fel a fűszerekkel. Ha forr, rakjuk bele a szilvákat és 10 percig főzzük, a fűszeres borban. Szűrjük le 10 perc után úgy a szilvát, hogy a levét megfogjuk. A levet felrakjuk forrni és ha forr, belekeverjük a zselatint. Közben a szilvákat tálkákba rakjuk és rászűrjük a fűszeres bort. Hagyjuk dermedni, majd rakjuk 2 órára hűtőbe. Tálaláskor, adjuk mellé a tejszínhabot.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4