Receptek Főételek Hal Fűszeres halfilé

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
5 dkg kukoricaliszt
8 darab Pangasius filé (filé, fehér húsú, kisebbek)

Leírás

A halszeleteket lemossuk, leitatjuk róluk a vizet, megcsöpögtetjük őket citromlével, megszórjuk sóval és őrölt borssal. Közben, egy serpenyőben felmelegítjük az olajat. Nem szabad égnie, csak éppen forró legyen. Beletesszük a halszeleteket és mindkét oldalukat, 6-7 percig sütjük. (Óvatosan, széles lapáttal fordítsuk meg őket, mert a hal könnyen törik.) A megsült halat, friss salátával, rizottóval, rizzsel, sült krumplival vagy krumplipürével tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4