Receptek Főételek Hal Fűszeres halfilé
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
5 dkg kukoricaliszt
8 darab hal (filé, fehér húsú, kisebbek)
Leírás
A halszeleteket lemossuk, leitatjuk róluk a vizet, megcsöpögtetjük őket citromlével, megszórjuk sóval és őrölt borssal. Közben, egy serpenyőben felmelegítjük az olajat. Nem szabad égnie, csak éppen forró legyen. Beletesszük a halszeleteket és mindkét oldalukat, 6-7 percig sütjük. (Óvatosan, széles lapáttal fordítsuk meg őket, mert a hal könnyen törik.) A megsült halat, friss salátával, rizottóval, rizzsel, sült krumplival vagy krumplipürével tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4